середа, 10 січня 2024 р.

В новий рік з новими знаннями, семінар –практикум для педагогів закладу «Розвиток зв’язного мовлення за допомогою інноваційних технологій».

           

        В новий рік з новими знаннями,  відвідала семінар –практикум для педагогів закладу «Розвиток зв’язного мовлення за допомогою інноваційних технологій». 

    04 січня2024 року у ЗДО №3 «Веселка» вчителями-логопедами Світланою РИЖКОВОЮ, Альоною ГИШТИМУЛТ проведено  семінар –практикум для педагогів закладу «Розвиток зв’язного мовлення за допомогою інноваційних технологій». 

      Основною метою було підвищити професійну компетентність педагогів в упровадженні інноваційних технологій з розвитку творчого потенціалу дошкільника.

  Вчителі-логопеди поділилися своїм досвідом роботи з даного питання, використавши вправи біоенергопластики, дихальні вправи із Зебриком, зі звукотерапії, суджок, вправа «Шишечки», кінезологічна вправа «Кізка та Баранець», творча вправа з міжполушарної взаємодії, провели інтерактивну вправу «Нічний потяг», складали речення за мнемосмужками, ознайомилися з іграми та вправами з казкотерапії. В ході семінару вихователі підвищили свій професійний фах, збагатили знання щодо можливостей використання інноваційних технологій у роботі з дошкільниками.

  Дякую, колегам!









Немає коментарів:

Дописати коментар

ЗДО №3 "Веселка" отримав сертифікат за участь у конкурсі для дошкільнят "Власна монета"

  Вітаємо з отриманням електронного сертифіката!   Дякуємо, що долучаєтеся до заходів Національно банку України з фінансової грамотності.   ...