понеділок, 25 березня 2024 р.

Участь у конкурсі "Власна монета"

 Дошкільнята Закладу дошкільної освіти №3 "Веселка" взяли участь у конкурсі  "Власна монета", присвячений Всесвітньому тижню грошей 2024 в Україні.

В Україні стартував Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей)!

Уже вдесяте Національний банк підтримує цю міжнародну інформкампанію з фінансової обізнаності та є її офіційним координатором в Україні.

Ключова тема Global Money Week у 2024 році – "Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє".
Цього року він відзначатиметься одночасно у світі та в Україні 
з 18 до 24 березня 2024 року.

      Наші діти та вихователі, взяли активну участь у конкурсі "Власна монета".

      Вихователі організували майстер - клас "Власна монета", діти виготовили самостійно свої монети. Фотозвіт майстер- класу виготовлення з аплікації своєї монети, відіслали на сайт Центру фінансових знань “Талан”.

     Вихователі ЗДО №3 "Веселка" провели ряд занять з фінансової грамотності для дітей 5-6 років;"Які бувають гроші", "Що таке Банк, як захистити свої гроші".

    Соціальний педагог ЗДО №3 "Веселка" провела просвітницькі бесіди з дітьми  "Навчайся, накопичуй, заробляй". В роботі використовували рекомендовані заходи GMW, бібліотека матеріалів для проведення освітніх заходів для дошкільнят; "Знайомство зі свинкою скарбничкою", "Відділення банку", "Сценарії вистави".

   Мета: ознайомити дітей з економічними поняттями "гроші","доходи", "зарплата", "витрати", "сімейний бюджет".Формували уявлення про потреби сім"ї , інтерес до знань з економіки, мотивація до навчання.









 






Немає коментарів:

Дописати коментар